Música

The Soul Beams

Inspirats en la genuïnitat dels grans artistes de la música negra i del soul apareix The Soul Beams al panorama musical català per aportar un punt de vista diferent als clàssics del passat i també actuals, oferint-ne una versió renovada, fresca, potent i profunda.

Partint de les bases rítmiques i sense oblidar-les mai, hi sumen la riquesa instrumental i les veus més càlides. Dalt de l’escenari trobarem 12 músics, que ens donaran sens dubte l’espectacle, la festa i la màgia que estem buscant i que tots necessitem.

A The Soul Beams no els fa por fusionar joventut i experiència; així neix un producte on, l’heterogeneïtat és marca de la casa i la diversió i qualitat en són la denominació d’origen.

En totes les seves versions hi ha sempre aquella essència que va convertir les cançons de grans artistes en autèntics clàssics de la música. Des de Wilson Pickett o Aretha Franklin passant a temes d’estil neo soul.

 

Jam Jamaica Allstars

Jam Jamaica Allstars neix de la llavor que la música caribenya va deixar a Catalunya en els anys 90. Aquesta música de ball va omplir de gom a gom totes les sales i festes majors del país i va fer que tota una generació de músics s’engresqués amb la idea de crear la seva pròpia banda d’ska. 20 anys després, i agermanats sota la bandera de la música jamaicana, neix aquest nombrós conjunt integrat per membres de diversos grups del país per interpretar tot un reguitzell de clàssics jamaicans.

Els seus integrants són membres i/o exmembres de bandes com Sybarites, Root Diamoons, Gramophone All Stars, Terratombats, Adala, Moonrakers, The Same Song Band, a4 Reggae Orchestra, The Soul Beams.

Diego All Stars

Diego All-Stars neix com a jam session de reggae dins el 1er Diego Estival, festival scooterista organitzat per Soul Vespa a Terrassa. Al repertori hi trobem des de temes de Skatalites o Laurel Aitken, fins NY Ska Jazz Ensemble o Skatalà… 

Els components de la banda som integrants o ex-membres de bandes com Guaita’ls, Moonrakers, The Soul Beams, Early Fighters, 9 Millas, Ranking Soldiers, Terratombats, THC Trio o The Funkenstein Trio.